vrijdag, september 17, 2010

Onredelijk stuk Die wetenschappelijke onderzoekscommissies Deetman en Samson

18-9 00.02 uur Aan wie dit leest,let op: let op dit is een onredelijk stuk. Desalniettemin blijft het hier staan! Ik ben nl heel erg woedend en vind dat ik daar het volste gelijk van de wereld in heb. Een (on) hebbelijkheid waar ieder mens regelmatig last van heeft en je je maar beter bij af kunt vragen, da's dan heel interessant maar waarom mot je daarmee op een zeepkist gaan staan, kun je niet beter een trap tegen een zak aardappelen geven of zodanig tegen een boom in je tuin tekeer gaan dat hij scheef gaat staan. Het antwoord is zeer hartgrondig nee! Hoewel ik daar zeker niet enthousiast over ben, verre van, mag wie dan ook ter wereld die het op kan brengen dit te lezen mijn woedende kwetsbaarheid lezen. Het alternatief is mij schikken naar de versluiering en geanonimiseerd geweld die criminaliteit tegenover kinderen, waarvan ik er een was, mogelijk maakte, legitimeerde en dat nog steeds doet. De misdaden van de Kerk gepleegd op kinderen, jongeren en kwetsbare volwassenen is niet uit de hemel komen vallen!

Ik ben geen kind of jongere meer. En het woord "kwestbare volwassene" is al te krankzinnig om los te lopen

Ja zeker, ik ben een kwetsbare volwassene. En dat ben ik niet omdat ik als kind misbruikt ben. Ik ben niet grootgebracht en opgevoed en daarbij misbruikt door zieke monsters.

Dat ben ik omdat mensen het sprookje zijn gaan geloven dat volwassenen niet kwetsbaar zouden moeten zijn en zo hun gang konden gaan, criminaliteit tegen kinderen konden bedrijven en zo mensenlevens kapot konden en kunnen maken en we nu miljarden verspillen in onderzoeken hoe dit dan gebeurde. En het is maar al te aantrekkelijk en o zo simpel om dat te laten gebeuren om dat te onderzoeken, niet omdat het iemand ene ruk kan schelen maar om die situatie gelegitimeerd te handhaven, dat sprookje gelegitimeerd met wetenschappelijk onderzoek te continueren, te gaan zwarte pieten met levens van vroegere kinderen, vroegere jongeren en kwetsbare volwassenen.

Van die onderzoeken naar hoe het in het verleden mogelijk was maak ik in het heden en die toekomst deel uit. En ieder die denkt dat zij/hij géén onderdeel uitmaakt van die groep "kwetsbare volwassenen kan maar beter eens nadenken over wat zij/hij kwijt is geraakt en wat dat betekent voor zichzelf én anderen, waar die onderzoeken en die schadeclaims eigenlijk over gaan.
Iedere geritualiseerde samenleving verkwanselt haar Recht en daarmee haar toekomst. Wetenschappelijk onderzoek dat daar blind voor is geen onderzoek maar een op minachting van Mensenlevens gebaseerde letterlijk levengevaarlijke geldverspilling of dat nu door Professor Mr. Dr. Hupsakedee, Ir die niet bekend mag worden wegens levensgevaar of de secretaresse van zijn koffiejuffrouw gebeurd



Wat daar aan de hand is bij die Cie. Samson begint mij steeds meer een raadsel te worden.
Maar op een dermate manier dat ik hier absoluut geen zin in heb!
En ben ook zeker niet van plan mij hier mee te laten afschepen!

Na vorige week kwam de stoom mij al mijn oren uit door de wijze van gesprek en invulling door de betreffende sekretariaatsmedewerker.
Na 2 dagen hard denken en geconfronteerd worden met het rappport Adriaenssens en nog eens heel hard kijken verschillende waarheidscommissies - dank Heer Adriaenssens!! - besloot ik dat ik e.e.a. beter anders had kunnen doen en dat dan maar schriftelijk op te lossen.

Maar de gierende - en buitengewoon arrogante! - flauwekul die daar vandaag werd uitgehaald is toch werkelijk dermate disproportioneel dat de honden er geen brood van lusten!

En dan niet van 1 figuur, maar notabene van 3 stuks!
Dit is geen onderzoek waarmee ook maar iemand iets opschiet.
Integendeel. Hier worden mensen heel onheus bejegend , hiermee ben ik buitengewoon onheus bejegend. Door deze wijze van behandeling - buitengewoon grof - word je gedwongen tot omgaan met mensen op een manier waar ik voor bedank, om dan vervolgens ook nog eens beschuldigd te worden, alsof ik een debiel 1e klas ben - dat ik grof zou zijn: ik haal het in mijn hoofd om informatie te willen en niet in discussie te gaan noch mij van alles in mijn schoenen te laten schuiven of zelfs maar bedreigen "dan beeindig ik dit gesprek".

Dit alles dan ook nog eens gelardeerd met wel dermate denigrerende en schandalige opmerkingen - persoon 2 - over mede slachtoffers die ik sinds ik 18 werd en vertrok uit die Voorzienigheid, enige meer dan significatieve uitzonderingen daargelaten toch nauwelijks meer op die manier - direct -tegen mij heb horen uitspreken.

Een onderzoeker (??) die het in zijn hersens haalt te doen als HIJ in een week tijd slachtoffers is geworden "en ik wordt gebeld door mensen vanuit de gevangenis "

Nu heb ik natuurlijk geen flauw idee hoeveel Finkensiepers, broeders, rechters, groepsopvoeders, nonnen, psychologen, pleegmoeders, dominees, voogden, bestuurders met spreekverboden, fietsenmakers en leraren, en wat mij betreft bisschoppen zich inmiddels als daders vanuit die bajes vrijwillig hebben gemeld en ik heb ook al niet zo heel erg veel illussies over de populatie (ex) pupillen zonder zweetvoeten die niet de bescherming kregen, laat staan de probleemoplosingsvaardigheden, waar zij recht op hadden,maar ik weiger op die wijze benaderd te worden of tegenover mij op deze manier over mede-slachtoffers van institutioneel geweld te laten spreken, kom nou toch effe...

Maar waar denkt die man in hemelsnaam dat we het over hebben???
De facades van de Wassenaarse hockeyclub?
Wat denkt zo'n man in vredesnaam waarom veiligheid binnen jeugdzorg überhaupt nodig is en was ?

Waar ik vrees dat we het in ieder geval over hebben is een politieke stunt genaamd de kleren van de keizer die uitgehaald werd en de signalen (4 verschillende contacten!!!) lijken erop te wijzen dat die kennelijk knap uit de hand aan het lopen is!

Kreeg ik vorige week al geen antwoord op mijn vraag naar de normeringen voor seksueel misbruik, werd het vandaag zelfs gepresteerd om te zeggen dat "hoe casussen onderzocht gaan worden" en " wie de onderzoekers zullen zijn" nog door de commissie zal worden besloten......

Zelfs de opmerking, waarmee dit vandaag allemaal begon -- de informatie die ik vorige week kreeg, dat de informatieve website de 15 e beschikbaar zou zijn - werd nog ontkend en mij godbetere het - tegengeworpen!!
Mooi niet! Niet alleen is de tijd van dit soort trucs afgelopen over en uit, nog veel belangrijker: de tijd dat dit soort trucs - met alle destructieve gevolgen voor mijn persoontje werkten is héél definitief over en uit.

Misschien dan wel spijtig voor U H.H. Minister, maar ik heb mij zelf een tijdje terug tot burger verklaard, desnoods met alle fluitketelfasen die daarvoor nodig zijn.

Over wie zich de barsten moet schamen dat dát nodig is, zouden wij namelijk wel eens een heel ernstig verschil van mening kunnen hebben.

Ik heb nl het volkomen krankzinnige idee dat ik zonder bushokjes in elkaar te slaan of mij te laten criminaliseren door een onderzoek naar criminaliteit te laten criminaliseren, maar deel uitmaak van mijn samenleving en daar nog in wens te kunnen geloven ook!

Voor ratjes tbv een PR verkoopstunt over de Nederlandse Jeugdzorg en de RKK Nederland wendt U zich maar tot de dierenhandel. Dat is mijn probleem namelijk niet meer.

Geen opmerkingen: