donderdag, september 16, 2010

De peepshows van de peepshow dat gezwam van de Peter Nissens


Nu moet je een wel heel erg gedreven leraar zijn wanneer je het zelfs maar in je hersens haalt ja te zeggen op een vraag van een tv-programmamaker de deskundige hoogleraar te spelen over een bisschop in een peepshow met een 12 jarige snotneussie, of een bestedingspatroon hebben dat je knap in de financiele problemen heeft gebracht, om daar vervolgens een beetje bellen te gaan zitten blazen.
Nieuwsuur: " ...Als de klachten die nu vandaag geuit zijn waar mochten, zijn dan moeten we toch onder ogen zien dat het om een heel andere vorm van grens overschrijdend sexueel gedrag gaat dan bv de gedragingen die de bisschop van Brugge heeft toegegeven ... daar ging het daadwerkelijk om jarenlang misbruik van een minderjarig neefje hier gaat het om gluren om in het bed kruipen bij leerlingen, dat is van een geheel andere orde dan in Brugge aan de orde was ..."
tadaaaaaa: maak nog één keer gebruik van uw onfeilbare leergezag, oh onderzoeker. En wel om u zelf op te heffen, met inbegrip van de eretitels die u verzameld hebt.

Zou deze bellenblazende wetenschapper zelf door hebben hoeveel hij vanavond leek op kardinaal Danneels, maar dan in een nog wel heel veel dommere uitgave?

Weinig complimenteus voor Danneels natuurlijk, maar, al zichzelf opblazend draagt Nissens optreden natuurlijk wel bij aan herstel van geloof in Danneels integriteit.


En dan Witteman: Is gluren sexueel misbruik?
Hoop blablabla over de vraag die inmiddels een beetje 10- jarige-met-internetaansluiting kan beantwoorden Maar kennelijk heeft geen van deze manlijke volksopvoeders op leeftijd het artikel gelezen. Snotneussie denkt een relatie te hebben met een volwassen vent. Snotneussie "nam vlak voor de paasvakantie in 1961 de zuster van de ziekenboeg in vertrouwen. Een week later kreeg hij te horen dat hij van Rolduc af moest, tot grote schande voor zijn ouders"

Leuk onderzoek voor bij de hoogleraar: hoe diep zitten de katholieken borden voor de kop ingekankerd?
Uitkomst: diep!

Goed gedaan, bedankt, vroeger snotneussie! Het spijt me voor U en Uw familie dat het zo lang heeft moeten duren, en dit soort mannetjes nog steeds geen genoegen kunnen nemen met hun eigen stoel.
Hoogtepunt. Vraag: "gelooft U dat bisschop Gijssen het heeft gedaan?"

Pimps!

Goede peepshows georganiseerd, Dohmen! Goed werk. Ben ik nou toch effe benieuwd wat je in vredesnaam gaat doen wanneer je binnenkort van BXVI een medaille krijgt.

Geen opmerkingen: