dinsdag, maart 24, 2009

Pauselijke turtle blijft in Angola.



De schildpad waarmee de Baka pygmeeen bij het afscheid van de Paus hun wijsheid deelden heeft inmiddels zijn werk al heeft gedaan. Het Vaticaan heeft besloten dat het beest beter in Afrika kon blijven en een plekje kon krijgen bij de pauselijke nuntius waar het veilig rond zal kunnen scharrelen in de tuin.

Er werd gevreesd voor een cultuurshock.

Om te voorkomen dat het in de tuin verdwaalt en vermist zal worden zal hij worden voorzien van een aantal balonnen.

Hoewel een aantal jongeren uit de Vlaamse jeugdbeweging hierop direct hun hulp toezeiden bij de verzorging heeft de pauselijke nuntius inmiddels laten hierdoor geroerd te zijn maar enige theologische problemen te voorzien ten gevolge van regionale verschillen in gezangbundels.

Gezien de opdracht van de paus -educatie boven condooms - en niet onmogelijk verblijfsrechterlijke problemen, stelde Mgr. voor voor deze samenwerkingsbarriere een beroep te doen op de internationale theologenconfenferentie in Leuven.
Wat gezien de leeftijdsverwachting van de schildpad in ieder geval geen probleem zal zijn.
De Nuntius, die voorstelde dit werk een aanvang te laten nemen bij samenzang over Adam en Eva, drukte op grond van gedeelde vreugde en belgisch inzicht dankzij haar traditionele Afrikaanse banden over de eerste 2 regels van deze jubelzang
10 pond bananen
bananen zijn gezond
zijn volste vertrouwen in een gezamelijke toekomst uit.

Geen opmerkingen: