woensdag, juni 13, 2012

Vragenuurtje tweede kamer Clare ontdeckingh der dwaesheyt, het misverstand Deetman


KLIK

"...
Ik wil niet dat de minister hier wegloopt  Hij heeft hier samen met de staatssecretaris van Volksgezondheid gezegd: wij gaan voor die mensen knokken, wij zullen de luis in de pels zijn. Hij heeft van iedereen in de Kamer bijval gekregen. Hij moet de kerk dwingen om met dit soort praktijken te stoppen en hij moet ervoor zorgen dat deze mensen niet 60 jaar na dato weer slachtoffer worden

...Ik ben blij dat de minister dit gaat bespreken met de Heer Deetman en Mevrouw Peis.Ik wil graag een verslag ontvangen van die bespreking. ...
Want als het op deze manier blijft voortmodderen met die kerk dan gaan we gewoon zélf de tanden erin zetten dan gaan we gewoon zélf de zaak onderzoeken middels een parlementair onderzoek. "

En dát zélf die tanden er in zetten is het nemen van de verantwoordelijkheid tov betrokkenen !!

Er zijn tenslotte nog zat (groepen van) betrokkenen  die helemaal  ooit vertegenwoordigd werden of worden door de Stichting Klokk  (of dat zelfs (meer) wensen). Zoals door de Stichting Klokk  (in het kielzog van Deetman én de Kerk) getracht wordt anderen te boycotten of monddood te maken. 

Dat kwam  alleen maar lekker uit in wishfull thinking minachting  van betrokkenen.

KLIK    06.45-15.24

't Is tenslotte maar net waar je - helaas soms levenslang - in  getraind bent, .

"...belangen, macht, politieke spelletjes,  dingen die je niet mag zeggen,  individuele belangen,   prima donna rollen,   mensen dingen aan praten,  straatterreur, misbruik van het misbruik,  leugens,  belangen en machtspelletjes van groeperingen en individuen "

O,en extreme afhankelijkheid natuurlijk. Een van die karakteristieken van de gevolgen van sexueel misbruik van kinderen.
Grenzenloze overlevingsnoodzaak in bestaande ontkenning van geweld en slachtoffers.

Nog iemand die meent dat zij (mag ook een hij zijn) in een op Menenrechten gebaseerde parlementaire democratie zich vertegenwoordigd wenst te zien mbt.historisch misbruik door verjaarde criminaliteit bedreven door kerkelijke kerkelijk functionarissen?

Met dát geloof moet je een voormalig rechter tot meester benoemen en op de markt gaan staan.
Met tulpen!

tekst
 

Vaert wel

Geen opmerkingen: