dinsdag, oktober 11, 2011

gebakken lucht en Lodewijck van Avezaath


Klik



Is het niet ontroerend, die rooms katholieke menslievendheid op dat RKK-N forum.
't Is om te snikken, zo mooi.

Tot je je hersens gebruikt en je niet anders kan dan daar kots misselijk van te worden.
Die Mevrouw is namelijk gewoon een ordinaire oplichter. Zo staat dat in de Nederlandse Strafwet. En dat is niet helemaal voor niets.
In dit land gelden nl Mensenrechtenverdragen. En dat is niet voor niks, weinig eerwaarde rooms katholiekjes, ook al meent U daar niets mee te maken te hoeven hebben zolang de pink nu maar recht op de naad van de broek lijkt te zitten zodat god weer helemaal gelukkig is, zeker wanneer U nu ook nog eens het juiste liedje erbij aanheft.

In dit land trachten wij namelijk clienten niet toe te vertrouwen aan halve gare.
Wees er van overtuigd dat we er dan nog meer dan zat over houden.

Het is kennelijk heel bevredigend om een beetje uit je nek zitten zwammen over chemische castratie, excorsisme en nog wat kennelijke onderbuik strelende gevoelens van geweldig zijn, en dan ook nog menen dat dat kip zonder kop gezwets rkk is, en onderwijl je - weliswaar wat neerbuigend van toon, maar kom het is een vrouw - zorgbehoevenden - en dus ook jijzelf - toe te vertrouwen aan een onbetrouwbaar psychotherapeut, een oplichtster.

Maar het enige wat U daarmee laat zien is hoe diep en diep het misbruik in de RKK zit ingekankerd en U het jarenlang heeft verdomd om het probleem van het misbruik in die Kerk serieus te nemen!
In onze samenleving noch in de kerken worden mensen aan een ander toevertrouwd zonder regelgeving! Zowel samenleving als kerk(en) hebben besloten dat dat crimineel is en is geweest.

Met alleen al zo'n op zich simpel lijkend voorbeeld heeft U er, dankzij de simpelheid, blijk van gegeven daar nog steeds helemaal niets van te weten of te wensen te weten!

Over de hele wereld heen gaan daar Mensen - en niet alleen directe slachtoffers - aan kapot, de Kerk waartoe U meent te behoren gaat daar ondertussen aan kapot, verspilt haar geld aan de geschiedenis van de leugens en destructie en een mogelijke toekomst.

Nog steeds verdomd U het dit serieus te nemen en zich af te vragen wat kan IK daar aan doen.

Integendeel, worden vroegere slachtoffers van de criminaliteit in die kerk(en) verdacht gemaakt. Niet slechts die directe daders hebben die doofpot gemaakt. Daar hadden (en hebben zoals dit simpele voorbeeld duidelijk maakt) velen hun belangen bij. En veel te velen uit pure onverschilligheid.

Zoals een zich een status aanmatigende als v/h maatschappelijk werker/pastoraal werker kennelijk halve gare de buitengewoon revolutionaire daad pleegt tbv. "een dergelijk ingrijpend -en ook belangrijk onderwerp - voor een proefschrift het kennelijk buitengewoon revolutionaire advies schreef: "ik weet niet of ik de naam van Klokk en Mea Culpa hier mag noemen" daarmee het schuldig over zichzelf uitsprekend.
Je kon de botten van Damiaan hier horen rammelen....

En dat zou dan niet mogen van aangetoonde oplichters en (een) daartoe aangetrokken manipulerende priester(s). Aan het kunnen behoren bij die oplichters wordt kennelijk de voorkeur gegeven.

Precies zoals kinderen en jongeren verkracht konden en mochten worden, en dat dus werden, omdat het makkelijker was om het niet te weten en geen verantwoordelijkheid te hoeven dragen.

Precies zoals dat nu niet hoeft tov kwetsbare mensen die vroom aan een oplichtster worden toevertrouwd, zoals dat eerder niet hoefde. Het zinloze geweld van de bijstaander die liever op een Mens pist dan dat U verantwoordelijkheid neemt, of er zelfs maar over na wenst te denken dan wel Uw mond open doet en zo slachtoffers mee-creert tbv. een sabeldans rond castratie of toch maar exorcisme dit keer?

U heeft Uzelf getoond het kotsen waard en het burgerschap zowel als het predikaat rkk gelovige onwaardig te zijn!

Mevrouw Beurskes, ik doe melding van het door Uw oneigenlijk gebruik van een beschermde titel. Van de Zorg in dit land en de Rechten van ons allemaal blijft U af!
Ook een oplichter heeft Rechten.
Al was het maar op het horen: stop! hier is de grens. Is niet van U, staat U niet ter beschikking, afblijven.

U heeft zich nu laten gebruiken, door een club waarvan U elders zegt niet bij te wensen te horen. Uw persoonlijke keuzes zijn de uwe, maar die Zorg is die van ons allemaal en hier mag U - met of zonder gebruik van tranentrekkende verhalen (wel 's een oplichter gezien die dat niet deed?) Daarvoor zijn de kosten van gebakken lucht te hoog.

Uw ervaringen verteld op dat rorate (en elders) kunnen best realiteit zijn, gelijk als bij anderen, maar zelfs als het belang van die Zorg vuldigheid er dan voor U misschien wel niet meer toe doet, blijft ook voor U die regelgeving overeind.

Ad van Heeswijk indien U, als geregistreerd psychotherapeut , niet eens weet dat en dus waarom Uw beroep en daarmee Uw boterham en aanzien, een beschermd beroepstitel is, kunt U maar beter eens nadenken. Zoals zonder dat begrip tav. Uw eigen beroepsgroep kan de noodzaak van het stoppen van de criminaliteit van het (seksueel) misbruik binnen de Kerk(en) /-elijke functies) in noodzakelijke bescherming U niet anders dan ontgaan zijn.
Uw buiten Nederland werkzaam zijn (geweest) is daarvoor géén verontschuldiging.
Het is wel een (ookheel traditioneel rooms katholieke en) domme luiheid! Van de zichzelf beschermende kaste.

Geen opmerkingen: