maandag, april 16, 2012

Geachte slachtoffers, Diego's inbegrepen, kusje de staatsecretaris

Het Openbaar Ministerie eist tien jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf tegen de 53-jarige man die bij zijn 11-jarige dochter een kind verwekte. Dat meldt persbureau Novum.
De zaak kwam vorig jaar in het nieuws nadat het meisje tijdens een schoolreisje beviel van een dochter. Een dna-test wees uit dat haar vader ook de vader van het kind is. Het duurde lang voordat de zaak behandeld kon worden, omdat de verdachte weigerde mee te werken aan een onderzoek in het Pieter Baan Centrum.

De verdachte is eerder al veroordeeld voor incest. In 1994 en 1995 verkrachtte hij een andere dochter, een halfzusje van de Groningse basisscholiere die destijds ook 12 jaar was. Daarvoor ging hij vijftien maanden de gevangenis in.




Link



Lectorum salutum,
16 april 2012


Alvorens wij besluiten al dan niet tot Uw sterilisatie* te zullen overgaan treft u bijgaand nog een paar kleurplaatjes aan.

Kusjes
uw Staatssecretaris

PS wij doen een dringend beroep op de inwoners regio Haaglanden geen gebruik te maken van hooivork of mes maar een beroep te doen op de dienstverlening van de beurs
waar voor de toegangspoortjes kluisjes voor uw sportieve assecoires als honkbalknuppels en ander bestek geplaatst zullen worden.








* onder verwijzing naar art.1 grondwet op aandringen van religieus Nederland is gekozen voor de genderneutrale term



Bron

Geen opmerkingen: