woensdag, december 29, 2010

W a l g e l ij k!

Wanneer je kijkt naar de berichtgeving en de daarbij behorende tijden kun je je maar beter (weer eens !!) afvragen waar wie eigenlijk voor gebruikt wordt. Of dit gaat over sexueel misbruik van 2 (!) kinderen plus de bij hen afgedwongen geweldadige normering: dit is normaal door in ieder geval één bejubelde eerste klas bejubelde eerste klas hotemetoot (alleen al het tot op vandaag volgehouden geweld daarvan !! ) versus de noodzakelijke veiligheid van kinderen of over politieke machtstrijd TEN KOSTE VAN KINDEREN, waaronder de oorspronkelijke 2, en wie welke verantwoordelijkheden daarvoor draagt c.q. welke consequenties daar uit getrokken moeten worden.
Zodat (vroegere) kinderen én hun gezin/familie 40 jaar !! later niet (nog steeds) het slachtoffer hoeven te zijn, te blijven of te worden van een vent die zijn - kennelijk als zeer gewaardeerd - hersens niet gebruikte. Toen niet. En daarna niet!

Zo'n vent kan nog zo'n knappe kop zijn, maar dan wel eentje die niet alleen problemen met zijn seksualiteit had, maar met een infantiele manier van omgaan met persoonlijke verantwoordelijkheden en luisteren.

Je hebt geen knappe knop nodig om te weten dat net zo min als een 8 jarig (slapend!!) kind dat is, de wereld jouw speelterrein niet is, dan ben je een onverantwoorde idioot gewapend met een plaat beton voor die hersens in een omgeving die (ver)blind is. bron: internet
En dát is levensgevaarlijk. Vooral voor kinderen.
Maar die minachting voor Leven treft niet alleen kinderen!


Knappe kop met maatschappelijke analyses?
Me neus!

Geen opmerkingen: