maandag, februari 09, 2009

rk anti-semitisme in holocaust ontkenning sop



Breaking News:

Meerderheid Nederlandse katholieken wil haar excuus aanbieden aan de paus wegens gedemonstreerd anti-semitisme de afgelopen tien dagen.

Het Vaticaan heeft besloten hen niet te excommuniceren maar de prioriteit te geven aan een internationale verontschuldiging aan alle slachtoffers van dit rk anti-semitisme en het uitwerken van een urgentieplan hieraan een eind te maken

In welingelichtte kringen zou worden gefluisterd over het verbod van ter communie gaan zolang er geen voorlichting is gevolgd en getoets begrepen door volwassen gelovigen over Vaticaan II en de kerkelijke organisatie.

bron: hidden from history.

Bisschop van Luyn heeft Ruud Lubbers inmiddels, op straffe van ex-comunicatie, in de biechtstoel ontboden. "Afschuwelijk, ik schaamde mij dood" aldus de bisschop. "Zijn uitspraken in de media zijn bijzonder stom geweest. Heel verdrietig, maar zoals de Heer Lubbers zelf al aangaf: het hoort bij katholieken om stomme fouten te maken. Er is dus nog wel de opening tot een verhelderend constructief gesprek."

Aan een eventuele penitentie-voorwaarde zou inmiddels op een plaatselijk VMBO-T al gewerkt worden. Na overleg met de vriendin van de Heer Lubbers, Mevr. Merkel, zal het bisdom voor deze cursus scheiding Kerk en Staat geen gelden ter beschikking stellen, op verzoek zal men zich echter nog beraden over een oud-krentenbrood. Hans Kung liet weten in deze maar even op vakantie te zijn gegaan.

update breaking nieuws:

Bij restauratie van rk erfdeel pikken wij geen steentjes mee.
Het rkk programma Kruispunt ontkent desgevraagd iedere betrokkenheid bij een van de financiele problemen van Mgr. van Luyn.


Geen opmerkingen: