zondag, juli 18, 2010

Lego land; de ramp na de ramp: het moreel faillisement van Rooms katholieke Nederland

STICHTING MEA CULPA UNITED I.O. wilt meldingen van misbruik binnen de Rooms Katholieke Kerk doorgeven aan Advocaat van der Goen te Soest.

Het is voor u van belang zelf een gedetailleerd, feitelijk verslag (namen van daders, congregatie, internaat of tehuis, periode van misbruik etc. te maken.

Dit verslag kunt u naar Stichting MEA CULPA UNITED i.o. sturen per email: meaculpaunited@gmail.com

Hebt u al een gedetailleerd verslag naar MEA CULPA (Bert smeets) gestuurd dan kunt u volstaan met het storten van de eenmalige donatie.

Na storting bent u automatisch donateur van de nieuwe Stichting in een gezamenlijke claim tegen de Rooms Katholieke Kerk.

Advovaat van der Goen beoordeelt of uw claim in aanmerking komt. Wij, Stichting MEA CULPA UNITED i.o., willen vooral geloofwaardig zijn en blijven. Wij vragen u om vooral te vermelden of u toestemming geeft om uw melding van misbruik aan advocaat van der Goen door te geven.

Om uw claim te kunnen indienen vragen wij u eenmalig, minimaal een donatie van 100 euro te storten (indien u meer wilt doneren) op de rekening van Stichting MEA CULPA UNITED i.o.

Ons rekeningnummer ontvangt u zo spoedig mogelijk.

Alle administratieve zaken rondom uw claim worden alleen via bovenstaand NIEUW email adres meaculpaunited@gmail.com van de Stichting i.o. behandeld.

Wij hopen dat u, net als wij, blij bent met deze nieuwe ontwikkeling, verjaringstermijnen bestaan niet in het hart van de mens, alleen waarheid en gerechtigheid.

MeaCulpa United

Marjan Hendrickx

Bron: the Brick Testament

zaterdag 17 juli 2010

Claim / mail
Alle aangeslotenen van meaCulpa United krijgen snel een mail van Marjan Hendrickx; meaCulpa United bestuur.
17-7-2010





Stichting MeaCulpa United geeft Van der Goen Advocaten te Soest, Nederland opdracht tot het daadwerkelijk indienen van claims.

Bert Smeets
voorzitter
meaCulpa United
Maastricht


035 601 50 80

Soest

Geen opmerkingen: