dinsdag, januari 10, 2012

De leukste vraag?

Het is jammer dat er geen opname - zo'n registratie, saai en feitelijk - bestaat van de presentatie van een van Annelies van Heijsts boeken, de over de Voorzienigheid, uni Tilburg.
''t Was toen een veel te ingewikkelde situatie voor me, nogal voor de hand liggende redenen, met alle consequenties van dien, ik heb een meer dan dubbele registratie.
Denk dat ik me, en niet in de laatste plaats dankzij dat zelfde werk van van Heijst, wel 's zou horen te realiseren dat dat een vierdubbele was. En misschien is dat belachelijke woord wél de meest correcte, een 8 malige registratie en 1 koppie.
Een kudde non, wetenschappers m/v, handje vol vroegere al dan geen vroegere boorddragers, nog een handjevol 8e Meiers, een dooie piereeendje en een laffe vrouw achter een tafel wiens feestje ik had verpest en 2 vrouwen elkaar opvolgend achter een lessenaar
En ik ben benieuwd, en da's een understatement ik ben gewoon ontzettend nieuwsgierig, of ik over een tijd niet besluit, augustus 2013 lijkt me daar dan een gepast moment voor, of juist daar door die 2 vrouwen elkaar opvolgend aan die lessenaar, van der Heijst en Monteiro, niet de meest leuke vraag gesteld werd. Zo effetjes tussen door, een moment waarop Monteiro respect afdwong. Over een schriftje dat Mietje Stroot uit een kast had gehaald, om te worden volgeschreven door meisje van der Lugt-2 die non was geworden en waarvan het kopietje al jaren tussen mijn papieren ligt.

19.00 Zouden we die vraag naar de waarde van ego-documenten in die dan 10 jaar en zo veel getuigenissen van zorg-ontvangers nog wel ooit hetzelfde kunnen beantwoorden, was de vraag.
Leverde het naar die email staren Mary Raferty dies het antwoord zou de vraag inmiddels wel 's kunnen zijn.
Of was het die arts vandaag, die me na afloop vanmiddag de waarde van Mea Culpa Bert Smeets deed beseffen?

Geen opmerkingen: