dinsdag, maart 05, 2019

it takes a village to raise a child: Hochhut op Plein 40-45

Beeldbank Noord Hollands Archief IJmuiden Plein 1945

Wij hadden een bibliotheek. En héél véél weekenden.
En een Bonaventura.


Misschien zou dat wel 's een interessante opdracht kunnen zijn, Herr Marx
Europeese bisschopsconferentie verzoekt  haar  propagandamedia  eens een leuke uitzending te maken nu niet met de vraag waar was jij tijdens de Varkensbaai, of  toen JFK vermoord werd of desnoods diezelfde man z'n Berliner bollen op de stranden verkocht maar waar was jij toen Hochhut uitkwam ?
Zou een goede zijn voor Jan Bank. Hij zou er wel eens precies de goede leeftijd voor kunnen hebben ook nog 's. En nog een goedkope opdracht ook, hij heeft vast geen half uurtje nodig om tot de conclussie te komen dat er een systeem achter zat dus dat schiet lekker op en tikt mooi aan.

Het had ons in ieder geval die buitengewoon genante flauwe kul zondag bespaard van de verkooppraatjes van van den Hende, Rotterdam.
Het zou in ieder geval een  - alsnog en veel te laat - een eind hebben kunnen maken aan die meer dan walgelijke besmeuringen van BXVI !!
En wie weet had diezelfde van den Hende ook nog 's wat op kunnen steken over wat hem nu kennelijk ontgaan is in zijn ijver tot imitatie van Frau Antje,


KLIK
Voor Gerard, die eeuwig liep te fluiten op zijn tochten door het gebouw heen, en daarom seintjes - hou je kop -  kreeg wanneer Deetman  het gebouw in kwam: zijn eeuwige Internationale zou 'm die kop kunnen kosten 

bron wikipedia

Geen opmerkingen: