zaterdag, augustus 11, 2012

Komen de Arme Klaren Malonne in aanmerking voor de 179.000 euro schadervergoeding aan de slachtoffers van Michelle Martin? Witwassen en de regel van Benedictus

Dienstencheques maakt het je gemakkelijk. In 3 stappen heb je een professionele poetshulp
  1. Neem contact op met je plaatselijke kantoor of vraag online poetshulp aan.
  2. We zoeken een poetshulp voor jou. We houden hierbij rekening met je specifieke vragen (voorkeursdag, tijdstip, aantal uren…).
  3. We nemen contact op met jou om een startdatum af te spreken en je uit te leggen hoe je de cheques moet bestellen en betalen. 

Wens je vervanging tijdens de afwezigheid van je poetshulp? Breng ons dan op de hoogte. We bekijken of je poetshulp op een ander moment kan langskomen of zoeken een andere poetshulp voor jou.




Slachtoffers kregen nog geen cent van Martin

Michelle Martin spaarde in 16 jaar 265 euro voor slachtoffers 

‘Al enkele jaren stort ze 5 euro per maand op een speciale rekening. Dat geld is voor de burgerlijke partijen bedoeld', aldus Thierry Moreau. De Belgische fiscus is strikt genomen eerst aan de beurt om geld van Martin te innen, dus voor de nabestaanden blijft er niets over.

 In het verslag van de strafuitvoeringsrechtbank staat letterlijk dat van Martin verwacht wordt dat ze ‘doorgaat met het uitbetalen van een schadevergoeding aan de burgerlijke partijen'. Haar advocaat maakte recent in een brief aan enkele burgerlijke partijen zijn standpunt daarover duidelijk. ‘Ik benadruk dat het vergoeden van de slachtoffers niet tot de absolute kernvoorwaarde behoort voor haar voorwaardelijke invrijheidstelling.'

bron


Geen opmerkingen: