donderdag, juni 23, 2011

Da's nou nog 's belangenbehartiging!

Mea Culpa:
...
Op Bleijerheide werden duizenden jongens betast en ‘onderzocht’ door broeder Monulphus alias Bulletje. Buiten de ‘Engelen jongens’, dat zijn er ruim 60 die zelfs in categorie 5 ‘passen’, getuigen over deze zieke(n)broeder. De meeste gingen ter goeder trouw ervan uit dat deze onderzoekingen noodzakelijk waren. Bulletje betastingen van je intieme delen waren seksueel van aard. Hiermee zijn niet alleen de 60 Engelen jongens slachtoffer maar iedereen die op het Franciscaner jongenspensionaat te Bleijerheide heeft doorgebracht en ziek te bed of voor onderzoek naar Bulletje moesten.

Als wij met z’n allen getuigen, dan kan het rekensommetje oplopen tot 22.500.000 wanneer je uitgaat van 3000 jongens gemeten naar de maatstaven van categorie 2.
...


En waarempel, binnen een dag!

Kerken sluiten aan bij verbeterde samenwerking overheid en filantropische sector
woensdag 22 juni 2011
UTRECHT / DEN HAAG (RKnieuws.net) - Dinsdag heeft het Interkerkelijk Contact in Overheidszaken (CIO) in Den Haag het convenant ‘Ruimte voor geven’ mede ondertekend. Doel van de overeenkomst is de samenwerking tussen overheid en filantropische sector structureel te verbeteren. De kerken in Nederland zijn zeer actief in geldwerving (in 2009 zamelden kerken en levensbeschouwelijke organisaties meer dan 800 miljoen in) en hebben om die reden aansluiting gezocht bij de filantropische sector en het convenant mede ondertekend.
Het convenant werd namens het kabinet ondertekend door minister-president Rutte en staatssecretaris Teeven van Veiligheid & Justitie. De sector Filantropie wordt vertegenwoordigd door de heer Van Eijck (voorzitter SBF), de heer Deetman (voorzitter van het Interkerkelijk Contact in Overheidszaken), mevrouw Peters (vice-voorzitter van de Vereniging van Fondsen in Nederland), de heer Daalmeijer (voorzitter VFI, brancheorganisatie van goede doelen) en de heer Van Rooij (vice-voorzitter Instituut Fondsenwerving)....


Da's nou nog 's belangenbeharting!


En ik ben gewoon een hele domme klojo!
Die ooit als slachtoffer namens de HH Staat een cadeautje weg mocht geven.
Peanuts, een broodje kaas van de Cie. Deetman zou wel 's meer kunnen kosten.

God zij dank! Al heb ik daarvoor een ander iets door z'n strot geduwd waarmee ik dader werd: ik kan het mij, onder dankzegging naar de diegene wiens volwassen geopende strot dat mogelijk maakte, permiteren gewoon een hele domme klojo te zijn. En NEE! te zeggen.

Geen opmerkingen: