zondag, februari 02, 2020

Uitnodiging lotgenotenbijeenkomst melders Commissie De Winter vrijdag 21 februari 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein

Uitnodiging lotgenotenbijeenkomst melders Commissie De Winter
Vrijdagmiddag 21 februari 2020 in het NBC Congrescentrum in NieuwegeinOp vrijdagmiddag 21 februari 2020 organiseert het projectteam Opvolging Aanbevelingen Commissie De Winter in samenwerking met lotgenoten(organisaties) en brancheorganisaties in de jeugdhulpverlening, een lotgenotenbijeenkomst in het NBC in Nieuwegein. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Tijdens deze bijeenkomst wordt de uitwerking van de aanbevelingen van de Commissie De Winter gepresenteerd. Daarnaast is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en presenteren diverse lotgenotenorganisaties zich.


Voorlopig programma
15.30 – 16.00 uur:       Inloop
16.00 – 17.00 uur:      Aanvang programma met o.a. presentatie van de uitwerking van de aanbevelingen van de Commissie De Winter aan de aanwezigen. Dit gebeurt door ministers Hugo de Jonge (VWS) en Sander Dekker (Rechtsbescherming). De uitwerking wordt vrijdag einde middag aan de Tweede Kamer gestuurd.
17.00 – 18.30 uur:      Nazit, gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met lotgenoten(organisaties), ervaringsdeskundigen en hulpverleners te praten (indien gewenst). Met een lichte maaltijd.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen aan onze dienstpostbus(_dienstpostbusDJ-projectteamODW@minvws.nl) onder vermelding van uw voor- en achternaam, dieetwensen, het eventueel meenemen van een begeleider (mindervaliden of blinden) of behoefte aan een doventolk. Als u zich al heeft aangemeld voor deze bijeenkomst (na de vooraankondiging begin januari) hoeft u dat niet nogmaals te doen.

U ontvangt half februari een bevestiging van uw aanmelding.


Deelnemers voor wie de reiskosten een belemmering zijn om aanwezig te zijn, kunnen hun reiskosten (binnen Nederland) vergoed krijgen via Koershuis. Op de bijeenkomst zullen daar declaratieformulieren voor aanwezig zijn bij de stand van SKIP.

Locatie en route
De bijeenkomst vindt plaats in het NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 in Nieuwegein. Een routebeschrijving voor auto en openbaar vervoer is op de site van het NBC te vinden. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

We zien uw aanmelding graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Projectteam Opvolging Aanbevelingen Commissie De Winter
9 opmerkingen:

Anacaona zei

Wie organiseert dit?

Drs. N.J.M.Mul zei


Het is welletjes... vreemd dat deze zelfde ministers NIETS willen doen aan de 48000 UHP kinderen en door willen met de jeugdzorgterreur...Nico Mul

Henk Westerveld zei

Er zijn meer dan 48000 kinderen uit huis geplaatst

Henk Westerveld zei

https://mobile.twitter.com/InspecteurJeugd/status/1227525235227987969?s=20

Henk Westerveld zei

Het ergste vind ik nog dat de rechter de WILLIAM SCHRIKKER
in het gelijk stelde
De WSS JR & JB degene is ,die kinderen en ouders mishandelde , maar niemand dit mag zien
en nu toch weer een aanwijzing voor diezelfde William S. ????

Maar dan zonder deze inhoudelijke klacht als in het FILMPJE
https://youtu.be/ICd-xhiibyI


Cindyll zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
crispina zei

zondag 16 februari 2020 om 22:09:00 CET schreef
Cyndyll


" Ik heb nog verhaal van mijn kinderen. Mijn zoon K.....(naam door mij - Crispina)- weggehaald] is met 3 mnd oud( 23 mrt 2019), midden in de nacht om 02:30-03:00 van mijn borst afgerukt omdat hij niet in nederland is aangemeld maar in duitsland.Hij wordt onder valse identieteit gegijzeld gehouden van ons beiden ouders. Zijn medische zorg in duitsland van hem onthouden. Gemeent Brummen en gemeente Apeldoorn weet er niets van wat in hun gemeenten gebeuren achter gesloten deuren.Mijn dochter T.....(naam door mij - Crispina- weggehaald) werd in 2015 uit de couveuse gestolen toen ik een ijsje ging halen voor onderbuikgevoel. We hebben met geforceerde dwanghulp vrijwillig meegewerkt wat nooit oo gang kwam, toen wij ouders onze bezorgdheid begonnen te uiten en Kritsche vragen gingen stellen werden wij verbannen uit haar leven.met dwangadoptie is mijn dochter vanaf 01 feb.2018 verdwenen. Politie weigerd mijn aangifte, de verantwoordelijken wijzen enkel naar elkaar. Ik weet niet eens of mijn kinderen leven zijn,ik vraag mij af of dit de reden is waarom wij ouders onze kinderen niet mogen zien"

Unknown zei

Ik kom

Unknown zei

Kinderen ontvoerd door jeugdzorg Utrecht de uitspraak van de rechter niet uitvoeren