dinsdag, januari 14, 2020

Dwang en Zorg: Aanbevelingen Commissie De Winter

10- 1-2020
Geachte heer/mevrouw,

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor een tweede lotgenotenbijeenkomst op vrijdagmiddag 21 februari 2020 in Utrecht. De exacte locatie staat nog niet vast, deze wordt later bekend gemaakt.

Programma
Het programma wordt samengesteld in samenwerking met lotgenoten(organisaties). Naast gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar te praten zal tijdens deze middag ook de uitwerking van de aanbevelingen van de Commissie De Winter aan de aanwezigen worden gepresenteerd. Dit gebeurt door ministers Hugo de Jonge (VWS) en Sander Dekker (Rechtsbescherming). De uitwerking wordt na afloop van de bijeenkomst aan de Tweede Kamer gestuurd. De verdere invulling van het programma wordt in de nieuwsbrief van eind januari bekend gemaakt.

Aanmelden
Het programma begint om ongeveer 15 uur en eindigt rond 18.30 uur. U kunt zich nu al aanmelden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen aan onze dienstpostbus (_dienstpostbusDJ-projectteamODW@minvws.nl) onder vermelding van uw voor- en achternaam, dieetwensen, het eventueel meenemen van een begeleider (mindervaliden of blinden) of behoefte aan een doventolk. Reiskosten zijn voor eigen rekening.

De volgende nieuwsbrief van het Projectteam Opvolging Aanbevelingen Commissie De Winter kunt u verwachten tweede helft van januari met daarin onder andere aandacht voor de gesprekken met branches, het programma van 21 februari en een overzicht van de veel gestelde vragen.

We zien uw aanmelding graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Projectteam Opvolging Aanbevelingen Commissie De Winter

1 opmerking:

crispina zei

Ik heb je vraag en mijn reactie mogelijkheid even hier naar toe verplaatst, Hakan.

<< https://crisipina.blogspot.com/2020/02/en-dat-hakan-klinkt-mij-nu-net-effe.html >>