dinsdag, januari 24, 2017

De Subsidie Dans EN ALLES WAT NIET NAAR DE PIJPEN DANST VAN KLOKK; en dan nu ook nog graag even duidelijkheid over Klokk (+? ) en de door het Meldpunt betaalde advocaat (advocaten meerfout ??)



30-04-2016   citaat:
" - Mea Culpa United € 84.162,-
Er is gekozen voor het onderbrengen van het budget van de lotgenotenorganisaties Mea Culpa United en het inmiddels niet meer functionerende Nederland Heelt bij KLOKK. De genoemde organisaties kunnen activiteiten organiseren en middelen besteden die zij bekostigen uit geoormerkt geld binnen de subsidiebeschikking van KLOKK. ":

Mea Culpa Smeets 
23-1-2017 


Geachte mevrouw Bruins, (VWS).
Vrijdag jl. ontvingen wij onderstaande mail van de vice voorzitter van Klokk, de heer Josef Willems.
Van: Josef Willems KLOKK

;;;;
In het gesprek met VWS op 18 januari is bepaald dat er op basis van de aangeleverde informatie geen grond is om de kostenplaats MCU ook in 2017 door te zetten.
....

 zie complete log  van MCU KLIK

*****

En dan nu , na de inmiddels bestaande openheid mbt. samenwerking KLOKK met tenminste Slachtofferhulp 
ook nog graag even duidelijkheid aangaande de  al dan niet bestaande samenwerking van de firma Klokk en Ko met (de) advocaten graag. 

Zo heb ik in ieder geval naast  overige zaken ook  problemen met mijn eerste advocaat gehad
aangezien ik geen samenwerking of welk contact dan ook  met betrekking tot mijn (door de Samson Commissie  verplichtte procedure ) bij het Meldpunt. 

Waar deze ( Amsterdamse ) , zelfde advocaat heeft geweigerd het contact waarom al voor mijn binnenkomst bij haar verzocht werd door (de Amsterdamse afdeling/ medewerkster van Slachtofferhulp  aan te gaan. 
06-01-2017 klik
Ikzelf heb tijdens deze waanzin procedures waarschijnlijk "rechten" die ik "kreeg", verspeeld.

(De Voorzienigheid had de misselijkmakende schaamteloosheid hier in hun poging de zitting te voorkomen dan ook nog eens op te wijzen ook) 

Het Meldpunt is hiervan, naast overige problemen/onenigheden veroorzaakt door de "visie" van deze advocaat geinformeerd.
Waardoor ik, weliswaar met een ruime vertraging een andere advocaat kreeg toegewezen.

En zijn niet onwaarschijnlijk (potentiele ) klagers in ieder ieder geval mij bekend  m.b.t. 1 tehuis
benadeeld in hun zoeken naar steunbewijs.

Omdat op gegeven moment de firma Klokk en Ko is gestopt bij de oproepen  duidelijk te maken  welke advocaat   hoorde bij deze melder (lees oproeper tot steunbewijs dus)
 zodat de mogelijkheid, die ook ik eerder gebruikte om de  melder via de eigen advocaat (mogelijk maar in ieder geval hopelijk) te (laten) informeren
zonder bemoeienis van de firma Klokk en Ko verviel.

Duidelijkheid dus graag over de relatie van (de?) advocaten, volgens mij betaald door het Meldpunt en Klokk.

Hier zijn mensen, waaronder ik maar heel zeker weten ook anderen in hun proccedure(s) benadeeld, c.q,  procedures stop gezet.

Wat mij betreft:
De "rechten" in mijn melding  c.q. procedure  bij het Meldpunt van Stevens 

was niet de plicht mij te laten adopteren dan wel te melden bij welke  slachtoffer-club, patienten- of lotgenoten organisatie dan ook, die dan ook nog eens de volslagen ondeskundigheid heeft te menen dat slachtoffers dan wel survivors door hen gemonitord zouden wensen dan wel dienen te zijn c.q. worden.  

Je moet toch wel volslagen van de pot gerukt zijn  om  - zonder welke vinger dan ook naar de vierpotigen , naast een paar bouviers -  een dergelijke wens te hebben. 

Behalve dat er, en zeker sinds de zeventig/tachtiger jaren meer dan voldoende inzicht in problemen rond dit soort (belangenbehartigings) groepen boven tafel zijn gekomen, aangevuld met de opstelling van de RKK óók met organisaties binnen de kerk, in Nederland zowel als overal ter wereld, het optreden van het Vaticaan en bisschoppen,   net als waar dan ook de knokkers om en voor (en tegen) die belangen van dat (historisch ) kinder/ jeugd misbruik en geweld  inclusief.  

Geruststellende gedachte: het blijkt niet in het Nederlandse, zelfs niet het Limburgse, drinkwater te zitten.

Op grond van die ervaringen was het dan ook duidelijk dat die kaarten van KLOKK al geschud zijn Deetman, aangewezen door de RKK - op de presentatie van het Deetman I rapport in Utrecht.
door

En iedereen die daar aanwezig was heeft kunnen zien wat daar gebeurde  Klabbers strijdlied kunnen horen en een enkeling zelfs het gekef van Deetmans hondje wat achteraf een secretaris bleek te zijn,  Waarbij aangetekend moet worden dat MCU verkoos afwezig te zijn en de pers uitdrukkelijk niet aanwezig mócht  zijn).

Zoals er daarna door heel wat meer mensen gesproken en verteld werd, in ieder geval in die paar tentjes, waaronder een chinees,  tussen jaarbeurs en het station die open waren.  Of, wat mij betreft tgv. het keffertje de eerste nachtelijke email contacten met Bert Smeets, die 1x eerder al geen succes waren) 

Je kunt van geweldsslachtoffers zeggen wat je wilt, maar zéker weten dat jeugdgeweld kweekt géén schattige nikkertjes met van die leuke blote buikjes ! 

Maar dat schijnt Klabbers de VN al te hebben uitgelegd weten we nu dus inmiddels



Geen opmerkingen: