vrijdag, maart 30, 2012

Reactie Onderzoekrk Extra nieuwsbrief - commissie van onderzoek naar seksueel misbruik van minderjarigen in de Rooms-Katholieke Kerk

----- Original Message -----
Sent: Friday, March 30, 2012 4:32 PM
Subject: Extra nieuwsbrief - commissie van onderzoek naar seksueel misbruik van minderjarigen in de Rooms-Katholieke Kerk Den Haag, 30 maart 2012

Hierbij ontvangt u van de commissie van onderzoek naar seksueel misbruik van minderjarigen in de Rooms-Katholieke Kerk (de Onderzoekscommissie) een extra nieuwsbrief. De Onderzoekscommissie bestaat sinds de laatste bijeenkomst met de slachtoffers op 17 december 2012 niet meer.

Intussen heeft de voormalige Onderzoekscommissie op 16 maart 2012 haar reactie op vragen en commentaar op het eindrapport op haar website (www.onderzoekrk.nl) gepubliceerd.

Heden hebben de oud-voorzitter en oud-secretaris van de Onderzoekscommissie gereageerd op recente berichtgeving in NRC Handelsblad. De volledige tekst van deze notitie van de voormalige voorzitter en de voormalige secretaris van de Onderzoekscommissie is te vinden op www.onderzoekrk.nl.

De voormalige voorzitter en de voormalige secretaris nemen deel aan een hoorzitting van de Tweede Kamer op 4 april 2012 om 10 uur. Tevens nemen professor dr. J.Th.M. (Jan) Bank en dr. G. (Gerrit) Valk aan deze hoorzitting deel. Zij voerden onder leiding en verantwoordelijkheid van de voormalige Onderzoekscommissie het onderzoek uit waarover NRC Handelsblad onlangs berichtte.

Met vriendelijke groet,

Dr. H.P.M. Kreemers,

voormalig secretaris en onderzoeksmanager van de Onderzoekscommissie

Geen opmerkingen: