maandag, maart 19, 2012

oproep petitie Mea Culpa United

Sent: Monday, March 19, 2012 6:20 PM
Subject: petitie

Is het mogelijk dat jij onderstaande petitie kunt plaatsen (klokk weigert als verwacht)

Hierbij roepen wij de Tweede kamer op, een onderzoek te starten naar de Cie Deetman, wegens het verzwijgen van strafbare feiten, het niet onderzoeken geweld / afstandsbaby's / nonnen / psychiatrische / medische experimenten in katholieke instellingen. Wij keuren de willekeur af wanneer het hogere dignitarissen betreft die gratie verzoeken indienen voor criminele vergrijpen. Ja, ik ben woest, teleurgesteld en wens een parlementaire enquête.

U stuurt deze naar meaculpaunited@gmail.com



Bij deze dus. Dank je, voor jullie vertrouwen MCU.

Slachtofferschap van machtsmisbruik kan maar al te makkelijk daderschap worden, de gevolgen ervan zouden meer dan bekend moeten zijn.

De zoveelste machtsmanipulatie vanuit Klokk en de weigering deze oproep van MCU te plaatsen is, precies als bij de vele anderen die geprobeerd wordt op de bekende manieren tot zwijgen onderscheid zich in niets van de (oude) houding van de RKK en andere stalinisten: zonder enige scrupules handel in pijn en vaak diep lijden van mensen. Platte gore Mensenhandel. Old boys netwerk

Gelegitimeerd met en de bevestiging van de criminaliteit bedreven binnen de RKK

Delen van de RKK zowel als de samenleving en haar politiek zullen zonder enige twijfel Klokk erkentelijk zijn voor deze slachtofferstrijd waarin nog steeds die oude RKK stuurt.

Geen opmerkingen: