zondag, maart 09, 2008

Nóg een deskundige

Pater Eric Jacqmin *

Forum: Maatschappij en wereld. Geplaatst op 8/3 '08 23:01u. Onderwerp: Vatikaan lanceert wereldwijd moratorium op abortus (posts: 42, views: 0)

@ S...


Als een vrouw abortus wil heeft ze recht op deskundige hulp.
Klopt niet. Je zegt eigenlijk: een vrouw die haar ongeboren kind wil vermoorden, heeft recht op deskundige hulp. Kindermoord mag nooit kunnen.


Beter waren het dat de mensen na het maken van 2 nieuwe mensen, zich zouden
laten sterieliseren,
Beter ware het dat mensen zich beheersen als "meer kinderen" onredelijk wordt.


dat er recentelijk weer zoveel honderden kinderen zijn misbruikt en dat door
priesters.

Er moet eerst door een degelijk proces bewezen worden dat het geen valse aanklachten zijn.Volgens Pater O’Connor gebeuren die misdaden meestal door geinfiltreerde satanisten en communisten in de RK Kerk.


En dan maar van leer gaan tegen vrouwen die een embryo laten verwijderen.
Niet iedere priester (er zijn er 450.000 over de ganse wereld) is een misdadiger, mevrouw. Het is niet omdat een priester tegen kindermoord is, dat hij misdaden zou begaan hebben...

* claimt Antwerps FSSPX priester te zijn

Hehe, is me dat effe een opluchting.
Verpreidt het goed nieuws!
Het zijn dus niet de homo's, of de post-conciliairen, ook niet de joden of de vrij-metselaars!


Forumregels
Het forum maakt onderdeel uit van het RKnieuws.net, een door de Stichting Rorate uitgegeven website annex emailnieuwsbrief gericht op iedereen die op de hoogte gehouden wil worden van nieuws en informatie over of in relatie tot de Rooms-Katholieke Kerk.


Identiteit
Doelstelling van RKnieuws.net: het schrijven, verzamelen en verspreiden van nieuws en achtergronden betreffende nationale en internationale gebeurtenissen en opinies op het gebied van katholieke, algemeen christelijke en algemeen religieuze interessevelden.

Forumregels
1. Het forum is bedoeld als een plek waar op respectvolle en open wijze meningen kunnen worden uitgewisseld, m.b.t. het Rooms-Katholieke geloof en de Rooms-Katholieke Kerk, algemeen christelijke en algemeen religieuze interessevelden.

2. Deelname aan het forum kan uitsluitend onder eigen voor- en achternaam en indien u zich houdt aan deze forumregels.
3. Er wordt van u verwacht op respectvolle wijze met elkaar om te gaan en u daarbij te richten naar algemeen geldende correcte omgangsvormen. Het gebruik van (verbasterde) vloekwoorden of schuttingtaal is niet toegestaan. Blijf in discussies zo objectief mogelijk en houd persoonlijke verwijten, toespelingen etc. daarbuiten.
4. Reclame, promotie of propageren van (extreme) kerkelijke ideologieën is niet toegestaan.
5. Verwijzingen naar kerkvijandige sites of naar sites of afbeeldingen welke in strijd zijn met de goede zeden zijn eveneens ongeoorloofd.

.....


Geen opmerkingen: