dinsdag, juni 27, 2017

Schrik bewind Op het tuinpad van m'n vader

Metselaars, stratenmakers en verplegers, mensen met zware beroepen halen hun pensioen niet en als zij die halen gaan ze eerder dood. Zegt gezondheidseconoom Bastian Ravesteijn van de Erasmus Universiteit in Rotterdam die dit heeft dit uitgezocht.

Het is einde oefening voor de Leidse ’pestprofessor’ Rien van IJzendoorn. De internationaal vermaarde hoogleraar pedagogiek en winnaar van de Spinozaprijs 2005 vertrekt per komende week bij de Universiteit Leiden. Zijn positie is onhoudbaar geworden.
Het faculteitsbestuur van de universiteit heeft vandaag bekendgemaakt dat er een overeenkomst met de hoogleraar is gesloten waarin is vastgelegd dat hij niet meer terugkeert op zijn werkplek tot zijn pensioen in mei 2018. Hij dient daarvoor verlof op te nemen. Tot die tijd mag hij promovendi begeleiden die daar nadrukkelijk om verzoeken.

VERDOMME!

Waarna het wachten dus op het volgende onderzoek lijkt  te zijn:
„angst, intimidatie, kwaadsprekerij, blokvorming, laakbaar gedrag op gebied van wetenschap, eigengereid optreden, oncollegiaal gedrag, overtreden regels, loopjes nemen met waarheid en niet nakomen van afspraken.”
Is van IJzendoorn een non ? 

Geen opmerkingen: