woensdag, februari 15, 2017

Gestampte muisjes

Concluderende tip voor Slachtofferhulp Nederland

1 Zorg dat  -in geval van gezamelijk gebruik van een gebouw -
nooit, maar dan ook helemaal nooit  een  goedgetrainde troel achter een balie zit waar opzij een koffieapparaat gefinancieerd door de GGZ hangt die mensen die zo dringend eerst een kop koffie moeten dat ze die drempel nemen met een stalen snuffert de bekende les leest over wat wel en niet de bedoeling is
omdat zij (zie art. 1 Grondwet) te dom is om te weten wat er verder in dat gebouw zit c.q. de interesse in haar werk op te brengen door eens in de lift te kijken waar al dat langslopende volk heen gaat.
Er eens een zak koffie (resp. de chocolademelk uit het zelfde apparaat) tegenaan gooien zou wel 's een stevige besparing op GGZ gelden kunnen opleveren.

2 Adviseer je klanten niet met een auto maar met openbaar vervoer te komen

3 Posteer in de loop vanaf je (verzamel-) gebouw op een aardige voor de hand liggende plek - d.w.zetje minimaal 50 meter vanaf daar waar de peuken het openbare plantsoen hebben overgenomen - een heerschap met een grote doos (reeds gebruikte! ) pastels en een velletje papier: een uitstekende schop onder den kont van den slachtoffer: kijk 's sufferd wat een mooie kleuren er zijn.

Geen opmerkingen: