zondag, mei 13, 2012

Kijk uit daar komt St Joep aan; moge de motten zich aan je wapens tegoed doen

   Kijk da's nou lef hebben:
Een gijzeling in de bajes, tijdens de kerkdienst, van een rkk kerkkoor, waarbij de wapens worden geleverd door broeder Matheus die er homorelaties in de bajes op na houdt en buiten de bajes met prostituees,
door 4 mannen, 2 Palestijnen en 2 Hagenezen, - de 5e ook een Palestijn zei Nee,  dank U wel -  die van alles en nog wat willen met en voor de PLO, waarbij  de PLO,  die niet geheel onlogisch de voorkeur heeft voor de  Mijnheer  Kissinger, zeggen "Nee dank U wel", waarbij voor het eerst in Nederland de teroristenbestrijding in aktie komt,   en dan met droge ogen zeggen dat er geen dossiers te vinden zijn.
Tot jawel, mijnheer Opstelten, jawel  Heer Deetman - nu we het toch over hem  hebben, kijk daar is de voorganger-burgemeester.... en moet je nou toch 's kijken...stapeltje papiertjes.....maar wat dat nu toch voor zooitje is...

Ja, doei !!!
dat dat kosher is geloof ik bij één  man. Die gaf mij inderdaad zo'n stapel met de vraag, heb jij een idee wat dat  nou toch is.
Een  taartjesbakker met een prachtige spiksplinternieuwe brandkluis waar  z'n voorganger net zo min als Imelda Marcus  had kunnen grinniken over de opmerkingen die wij daarin hebben gemaakt!
En nee, die zat niet te manipuleren over zijn integriteit of belangen van bisschoppen, maar  was  de blije en trotse opdrachtgever van die knap kostbare brandkluis. Met inhoud, gekregen van een  eigenwijze  gierigaard!

Geen opmerkingen: