zondag, januari 14, 2007

Het knaapje, het melkmeisje en verkleedkistenpriesters


C(*)

geslacht: vrouw
relatie: ongehuwd


Over mijzelf:Kerk kleding hoeft niet duur te zijn maar toch om toch aan het beoogde doel te beantwoorden.50 euro aan stof,arbeid niet meegeteld,was vrienden dienst uit liefde voor onze Grote Baas Zo kan een handige naaister, moeder ,vrouw of vriendin hulp van 1 patroon alle kerkelijke kleuren voor zijn of haar priester maken.Nog functioneler is een kazuivel die aan twee kanten gedragen kan worden.bv paars en zwart of rose .Voor de liefhebber kan ik wel het patroon kopieeren en opsturen zo ook van een albe met kap.Dat patroon kopieren en opsturen kost niks alleen tijd . Ik heb ze zelf ook gekregen.Maken mag je zelf.Bron: rorate .com(*) met (inmiddels verkregen) toestemming van betrokken deelneemster.


Dank je wel C(*)! Ik heb me een ongans gelachen toen ik het per ongeluk vond, met die lach en die traan! Heerlijk dat jij die inmiddels ook kunt delen over je eigen naiviteit. En in staat bent geweest aan dit misbruik van jou goedgelovigheid een eind te maken! Een diepe buiging voor je moed, meid!

Libertas Forum: Humorhttp://rapidwire.net/cgi-bin/cgiproxy/nph-proxy.pl/111110A/http/crispina.punt.nl/flist.php?id=15">Humor>. Geplaatst op 26/3 '06 10:37u. Onderwerp: Roraters'>http://rapidwire.net/cgi-bin/cgiproxy/nph-proxy.pl/111110A/http/crispina.punt.nl/fshow.php?id=184523">Roraters in debat (posts: 8, views: 100)Was er maar debat ,maar dat is niet mogelijk op geen enkel forum , en als je doormiddel van debat je gelijk maar wil halen,ook dat zal nooit lukken op geen enkel forum.Voor een goed debat zal men onder zielsverwanten en vrienden moeten zijn, met vreemden is hethooguit je kaartje af geven meer niet.Libertas


Libertas
Geplaatst op 26/3 '06 14:35u
Christenen met lef die praten niet maar poetsen, zijn gedreven ,willen niet aardig gevonden worden,staan in vuur en vlam en stellen Christus Jezus Centraal en present.Door hun houding doen en laten ,door te zeggen wat ze te zeggen hebben zonder aanziens des persoons, en een zo leven te (dus niet een leven van het eeuwigdurend heden ,waar de meesten mensen in zitten )hebben wat de ongelovige jaloers maakt, en Jezus Christus navolgen en Christenstrijder zijn,dat is een Christen met lef,door die lef lopen de Kerken weer vol.Libertas

I couldnot agree more. (ik had het niet meer met je eens kunnen zijn).Je kaartje héb je afgegeven, Libertas.Een debat daarover heeft inderdaad Rorate onmogelijk gemaakt.
En dát was de start van het ontdekken van het kerkelijk (sexueel) misbruik dat inmiddels, dankzij de Rooms Katholieke Kerk, tot aan de Vicaris Generaal van het aartsbisdom en Kerk en Recht aan toe, mogelijk is nu óók in digi space.
Die ontdekking was mogelijk dankzij jouw visite kaartje, waarop stond Priester. Waarover geen vragen gesteld mochten worden.Op het visitekaartje dat jij afgaf op een Rooms Katholiek Forum wat pretendeert :1) a) Dit is een Rooms-Katholiek forum.Van de deelnemers wordt verwacht dat zij de geloofs- en zedenleer en de traditie, zoals die in de geloofsbelijdenis en de Katechismus van de Katholieke Kerk worden verwoord, respecteren.
Inmiddels blijkt daaraan te zijn toegevoegd:

Aan Rooms-Katholieke priesters die aan ons forum meedoen mogen o.i. in deze,vanwege hun voorbeeldfunctie, hogere eisen gesteld worden. Zij maken deel uit van het leergezag van onze Kerk en dienen zich derhalve van hun grote verantwoordelijkheid bewust te zijn! Van hen mag op een RK forum verlangd worden dat zij in trouw aan de paus en het bisschoppencollege de leer van de RK Kerk onverkort verkondigen en verdedigen.

Kennelijk hebben de digi-mijters het inmiddels zo in hun punthoofdjes gekregen dat zij zich nu ook deze toets toe kunnen eigenen. Welke priester houd zich al dan niet aan het kerkelijk leergezag.Ook zij geven hun visite kaartje dus af.


Zou het daarom zijn dat deze inquisitie- in- digi-space de taak op zich heeft gemeend te moeten nemen niet slechts de kudde der goed-gelovigen te beschermen door mij levenslang de toegang tot dat forum te ontzeggen , maar tot mijn stomme verbazing (in ieder geval vanaf het moment dat ik, om totaal andere redenen welke slechts mij aangaan, vroeg om opnieuw toegelaten te worden) dagelijks dit weblog te bezoeken.

Niet om iets te lezen, de inquisiteur blijft slechts 15 seconden.Kennelijk op inspectieronde. In een voor en door hem zelfgebouwd spookhuis.....


Een beetje gezond mens gaat naar een museum ofzo om beelden te bekijken.Deze inquisiteur - in- digi-space heeft dat benul kennelijk niet. Maar komt zijn angst hier welhaast dagelijks her bevestigen. Zichzelf masturberend in "ik hoor bij de goeie comboys, Heer, laat mij toe tot Uw hemelpoort'' als elke andere fundamentalist.

Volslagen blind voor eigen handelen dat in flagrante tegenspraak is met alles van die Rooms Katholieke Kerk leer. Geilend op de mannen macht in dat mannen-instituut RKK. Op grond waarvan misdaden mogelijk waren, en deze nu ook in digi space uitgevoerd kunnen worden, en waartoe gelegenheid geschapen wordt.

Het aardige van alles is dan nog wel dat deze digi-mijter dat uithaalt in werktijd van zijn baas. Een verzekeringsmaatschappij.Hij heeft kennelijk problemen met het begrijpen van bedrijfsculturen.
Een verzekeringsmaatschappij immers heeft als doel het verdienen van geld.En verdient dat geld door het verkopen van verzekeringen aan mensen die bang zijn.ANGST.

Het Geloof is geen product wat je hebt te verkopen voor winst.
Dat is, letterlijk, door de eeuwen heen levensgevaarlijk gebleken!

En op de vraag waar zijn Christenen met lef?

Hier heeft U mijn visite kaartje, mijnheer de flapdrol uit een verkleedkist.Gelovigen praten namelijk wél.

Vrouwen praten namelijk wél. Dat is de kracht van vrouwen, altijd al geweest. Gemeenschappen bouwen.Ook al probeert die RKK dat om haar mannen machts redenen onmogelijk te maken.In real life en in Nederland digi-space dankzij Rorate 's digi-mijters.
Net zoals slachtoffers van misbruik hun mond overal ter wereld aan het open doen zijn. Slachtoffers van kerkelijk seksueel misbruik.
In real life, over hun dagelijks leven. En daarvoor ook digi-space leren gebruiken ten behoeve van dat dagelijks leven. Waardoor kerkelijk sexueel misbruik in digi space ontdekt kon worden. Al heeft het dan wat langer geduurd dan misschien wel wenselijk was.

Hier heb je mijn visite kaartje. En dat van andere vrouwen, rorate deelneemsters.Welke zich hun Geloof niet af laten nemen. Maar hun individuele recht op Geloofs vrijheid en Godsdienst heel serieus nemen.
Misbruik door flapdrollen. al dan niet verkleed als priester, kerkelijk functionarissen en aan een religie verwante mensen als dit soort moderatoren zal altijd plaats vinden, zoals dat altijd heeft plaats gevonden.Angstige mensen zullen zich altijd laten misbruiken door hen die zich dezereligie(s) eigen maken.Omstanders zullen altijd gelegenheid geven tot dit misbruik. Uit angst en menselijke behoefte tot kudde -schaap gedrag op zoek naar een herder.


Tot zij zichzelf vinden. En hun vrijheid.
En met die vrijheid mag iedereen doen en laten wat zij of hij wenst te doen.Ook zich laten misbruiken.

Maar dat heeft niets te maken met de boodschap uit het Evangelie. Noch met de 10 geboden. Die zeggen namelijk:Ik ben de Heer uw God, de Schepper, van man en vrouw en blijf met je fikken van een ander af!
Wie oren heeft die hore, wie ogen heeft die kijke.Want in dit land bestaat er naast Geloofs vrijheid ook vrijheid van spreken, en informatie. Zelfs van je hersens gebruiken wanneer contacten even niet bestaan omdat ieder haar vrijheid nodig heeft.
Zeker wanneer dat gaat over belangen van vrouwen die misbruikt worden.En laat dat nu toch ook nog eens horen bij datgene wat Rome te zeggen heeft.....!

Niet alleen over vrouwen, maar zelfs over het gebruik van digi -space: wie een gereedschapskist nodig heeft, die maakt er dus een.
En wie mij meent hierop aan te moeten klagen:U syt wellecome!!

Naam en adres is bij voldoende mensen bekend.

(*)link weggehaald 7-11-07
7-11-07: 134 reacties weggehaald gezien persoonlijke betrokkenheid en beschadigingen personen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

tjemig alle reacties pleituh...voelde je je bedreigd???

crispina zei

Dank je voor je vraag.
Het antwoord hangt af van hoe je die bedreiging wilt zien. (grinnik)

Makkelijker te snappen is waarschijnlijk dat ik door de hier onstane discussie van meer dan een maand inmiddels, mij een aantal zaken heb gerealiseerd en ontdekte omtrent mijn persoonlijke ervaringen in een heel ver verleden en een antwoord moest vinden op wat doe je ermee in mijn heden.

Waardoor ik besloot gezien het persoonlijk belang van betrokken mensen dit log zolang even weg te halen, daarmee de reacties.

Het log werd weer terug geplaatst na stevig hersengekraak. Over de reacties wordt nog gepeinsd.

Lastig genoeg bleek daarna dat het nieuws vandaag ook over Hulp en Recht ging, en vond ik zelfs een reactie van van Osch.."de bischop" van deze carnavalsclub. http://crisipina.blogspot.com/2007/10/het-gebruik-van-kinderen-priesters-en.html

Beide direct betrokken bij ervaringen van de afgelopen jaren, waardoor dit blog tot stand kwam.

Bij knap ingewikkelde zaken die samen komen, gaat denken en zoeken naar en toen, wat doe je ermee en de door mij aangehangen ezelsbrug gezien de impact milimeter voor milimeter.

Wijsheid en keuzes over de boktor in het algemeen en die in timboektoe of zo, zou wel eens wat makkelijker kunnen zijn, denk ik.

En dit medium als gereedschap ook zeker niet het meest eenvoudige.