maandag, oktober 23, 2006

Misbruik van volwassen vrouwen

Wat is een sekte

Katholieke Universiteit Leuven

Nog meer Belgie:


Citaat: Hierin wordt in een vlotte vertelstijl verslag gedaan van haar 20 jaar binnen Het Werk. Zoals het sexueel misbruik, wanneer zij als dienstmeisje in Vaticaanstad (14u tot 18u per dag!!) is 'gelegerd'. En van de vele misstanden, van de absoluete geheimhoudingsplicht en over hoe zij, samen met alle anderen binnen Het Werk, worden gechanteerd. Zij worden aangemoedigd (bijna verplicht) om anderen te verklikken. Dat levert 'bonuspunten' op en maakt het eigen leven draaglijker.

Bottom line: het dienend personeel (en zij is in 20 jaar opgeklommen tot een respectabele positie!) binnen Vaticaanstad wordt uitgebuit, misbruikt en dat alles onder het mom van 'zalving na de dood'. Geheimhouding is normaal, een arbeidersstatuut niet. Zij zijn niet 'in dienst' en blijven onverzekerd. Mochten ze het voor elkaar krijgen onder het juk van Het Werk (of de R.C. kerk) vandaan te komen, dan zijn ze ten eerste helemaal gehersenspoeld en flink wereldvreemd en ten tweede totaal rechteloos op de arbeidsmarkt. Want ze hebben compleet geen enkele staat van dienst opgebouwd.







Met de groeten R. aan de digi-pausen! , bisschoppen, priesters , dominees en ander noodlijdend eigenvolk-eerst deelnemers.

Geen opmerkingen: