zaterdag, mei 29, 2010

Het knietje van Femke Halsema; turtles can fly!



De paus zou op Malta iin tranen zijn geweest.
Ik hoop voor hem dat hij dat vandaag over zijn Afrikareis van hem ook was, of tenminste een van die mensen van de pauselijke raad voor de sociale communicatie vandaag goed naar de kranten in Malawi heeft gekeken en hem dan -maar wel in een stil hoekje van een tuin of zo - de mop nog eens in zijn oren fluistert.
Wél in een stil hoekje want of Lombardi nu zo gelukkig zal zijn met de opgaaf met een stalen gezicht een mooi antwoord te vinden op de vraag waarom er zo gelachen werd?
Kan een Jezuitenhotemetoot met zijn gezicht in de plooi zeggen dat een paar dames geheel conform de opdracht van de Paus een paar trappen stevige in het kruis uitdeelden of zou hij dan een verhandeling houden over verschillen in spelregels van het damesvoetbal in ZuidAfrika vs dat van heren in Iowa?
Conclussie: nee Femke, als jij op het internet als lijsttrekker in je blootje mag staan en je knie mag laten zien, dan mag een woedende Mea Culpa Smeets op het internet de naam noemen van een man die slachtoffers maakte. Dat is zelfs heel verstandig
De hypocrisie van het pluche is een levensgevaarlijke en hele domme moraal gebleken.

De realiteit van criminaliteit en kinderrechten dwingt tot herbezien van gereedschapskisten en grensrechters.
Laat je een goed informeren, want dat was een meer dan buitengewoon dom pluchen knietje, Mevrouw Halsema!

Geen opmerkingen: