donderdag, december 29, 2011

Lucas parochie jaar na melding misbruik door Bert Sturkenboom



Lucas parochie jaar na melding misbruik door Bert Sturkenboom
Link




Misschien een ideetje om 's wat met dat cursusaanbod te doen
zodat mensen die besodemieterd worden niet meer ook nog 's het bos in worden gestuurd met hypocriete vrome lulkoek waarop ze dan ook nog 's pastorale begeleiding kunnen vragen door onverantwoorde minachtende oplichters?
Perversie in de parochie.

Een door de rechtbank verplichtte voorlichtingsbijeenkomst gegeven door een figuur van Kinderbescherming over een paar oude verhalen en Onnozele Kinderen als rondje van de belastingbetalers wellicht ?
En dan een jeugdslachtoffer en iemand van de Jeugd Zedendienst over vloekpsalmen?
Om af te sluiten met een lezing over schattige blote nikkerbuikjes.
Dan weet ik nog wel een leuke Goede Herder knikengel te staan tbv de bijdragen aan een paar gigabossen blommen voor een vroeger slachtoffer die zo belazerd werd maar verantwoordelijkheid bleef dragen door haar/zijn mond open te blijven doen.

En dan natuurlijk een noodzakelijke deskundige, die behulpzaam kan zijn over hoe je deze minachtende medeplichtigheid " wij mochten niets zeggen", anno 2011 met een deetmanrapport op tafel, in vredesnaam tegenover je kinderen zou kunnen verantwoorden.
Maar niet van mijn belastinggeld, dat moet dan maar uit de parochiekas.
Privéclub tenslotte, zo'n parochiele kwezelclub waar iedereen iedereen belazerde of liet belazeren.


Maar misschien eerst aangifte doen tegen het aartsbisdom wegens al die schietgebeden tegen die koppen die geen andere keus lieten?
Misschien tegen vroegere slachtoffers voor die kogel door de kerk?


Maar waar laat je dan die schietgebeden voor de misbruikende pastoor? Of komen die wellicht eendrachtig met het aartsbisdom onder een christelijk pastorale advertentie bij een zoveelste diep betreurd overlijden na drijfjacht?

Geen opmerkingen: