zaterdag, april 09, 2011

Veiligheidsraad bijeen: Belgische Oblaten Blanden kopen NL helikopter, zal wegbezuinigd personeel HMS Tromp zich melden in het leger van de Heer?


En lachen daar in Ninavut als dat volk Eric DeJaeger even komen ophalen

Maar dat zou wel eens minder hard gebulder kunnen zijn als op een paar advocatenkantoren waar nu toasts, Kassa! uitgebracht kunnen worden gebracht op senator Torfs en de rechtszaken tegen het Vaticaan verder aangezwengeld kunnen worden.
Blijft het nog even afwachten wat Dan Brown zal onthullen over de nieuwe missie van Bernard Law indien de uitruil van Cor Schilder en Vangheluwe bij Roosendaal mislukt en Schotland , nee dank U wel , heeft gezegd op de Zuid Limburgse adviescommissie van de Eerwaarde Pastoor Caldelas.



Zal nu het het afzetgebied in Z Amerika nog verder naar de bliksem wordt geholpen door Karadima cs. en de Jezuiten in wetenschappelijk onderzoek van Seatle hebben bewezen dat de Inuit inmiddels ook onbetaalbaar zijn geworden de kardinaal advies inwinnen bij de leken van Regnum Cristie of houdt hij het bij de post pensionaire Mahony? En heeft president Lugo in zijn memo zijn bemiddeling aangeboden bij de Chinezen die naar verwachting niet al te scheutig met hun gastvrijheid zullen zijn bij een benoeming van buitenaf.
Heeft Laurent voor hij naar Congo ging nog pekingeend gegeten met Danneels? Zal het aankomen op Diarmuid Martins herbenoeming bij de VN om de keuzevrijheid van Law tussen bikini en burka mogelijk te maken en zal de Belgische belastingbetaler dit wensen te financieren of zal de Blandense Oblaten verzocht worden dit te regelen met Raymond Lahey?


En zal het Dan Brown lukken dit alles in een stripboek te verwerken voor de WYD in Madrid nu ook de gelovigen in Asturië tot de verkiezingen van Onze Vader hun medewerking hebben opgeschort?


Geen opmerkingen: