dinsdag, april 09, 2013

Operatie Kelk update


[...]
 Het worden nog drukke tijden: op 14 mei 2013 is er het cassatieberoep tegen het 4de KIB dat de inbeslagname met de toegang tot de dossiers vernietigde.

En dan heb je nog het cassatieberoep tegen de beslissing van het KIB om het dossier volledig te achten, omdat er een kopie van de 445 verdwenen dossiers in het dossier zitten, ook al zegt de onderzoeksrechter dat ze niet weet of het volledig is. Zij is bv niet zeker of de dossiers die van andere parketten zijn doorgestuurd ook niet verdween zijn, daar is, ook door de Kamer van Inbeschuldigingstelling, geen onderzoek naar gebeurd. Zowel de kerk, Van Steenbrugge als ikzelf hebben hiertegen cassatieberoep ingesteld, ik weet bv nog altijd niet (na 2 vragen aan de onderzoeksrechter) of mijn klacht wegens schuldig verzuim van de kerk nog in het dossier aanwezig is of niet. Het cassatieberoep wordt afgehandeld op 18 juni 2013.

En dan heb je nog de klacht van de huidige onderzoeksrechter tegen deze verdwijningen van dossiers, ook de kerk heeft klacht ingediend tegen onbekenden, en zelfs de oude onderzoeksrechter die er toen nog voor verantwoordelijk was heeft klacht ingediend tegen onbekenden, hij vind dat verhaal van de vuilzakken maar niets, dat is niet gebeurd zo zegt hij, en ook z’n griffier die volgens de nieuwe griffier zelf gezegd heeft dat de pv’s in de vuilzakken zaten en zo verdwenen zijn, heeft klacht ingediend tegen onbekenden wegens het verdwijnen ervan. Ikzelf wacht nog op een antwoord of m’n dossier ook zou verdwenen zijn om eventueel zelf een klacht in te dienen.

Maar Devillé, Van Steenbrugge en Co maken zich geen zorgen
om deze verdwijningen, ze zijn er niet mee bezig, terwijl de originelen gelijk waar kunnen zijn. Deze laksheid gaat mijn petje te boven. In feite is ook deze gang van zaken pure kolder, een klucht.

Geen opmerkingen: