donderdag, februari 02, 2012

Heel slecht nieuws voor slachtoffers historisch misbruik Prof. Wolters vertrekt bij Platform Hulpverlening

bron

1 februari 2012 om 16:10u

“De intensiteit en de eenzijdigheid van het maatschappelijk debat en de grote onrust die dat oproept, blokkeert de mogelijkheid van zorgvuldige hulpverlening”, aldus prof. Wolters. “Onder deze omstandigheden kan ik mijn professionele verantwoordelijkheden niet waarmaken.”

Het Bestuur van de Stichting Beheer & Toezicht inzake Seksueel Misbruik in de RK Kerk in Nederland, verantwoordelijk voor Meldpunt en Platform Hulpverlening, betreurt en respecteert het besluit van prof. Wolters. De continuïteit van de hulpverlening blijft gewaarborgd.

Prof. Wolters en het Bestuur geven voor het overige geen nader commentaar.

Wat een afschuwelijk [*] cynisch bericht.
Wat een waanzinnige vorm van clericalisme
Wat een bitter bewijs van slachtofferhandel en stompzinnigheid.

Wat een bewijs van het belang wat volwassen slachtoffers hadden bij Wim Wolters.

Wat een bewijs van zijn gelijk in zijn uitlatingen over zelfhelpgroepjes .

En [.*.] laat helemaal niemand de verantwoordelijkheid voor deze ernstige miskleun wijten aan de RRK-N of die Deetman club.
Want dat is een luie leugen.

Dit is niet anders dan hele cynische handel in mensenleed bedreven onder het mom van "lotgenotenhulp" en de slechtste en domste vorm van slachtofferhulp denkbaar.
Junkengedrag, maatschappelijk en politiek gelegitimeerd. Van mensen die geen flauw idee hebben waar ze het over hebben en dat ook hebben gedemonstreerd ook.

Het aanbidden van junkies is geen oplossing voor de ellende van de junk. Het aanbieden van een schone naald, hoe essentieel dan ook, géén teruggave van menswaardige vrije keuzes.

Wat een degradatie van mensen tot koopwaar in Zorg die nodig is en waar wij - en onze kinderen of welke cirkels van betrokken om ons heen - Recht op hebben door laffe rituele onderbuikaanbidders die niet wensen te weten wat verantwoordelijkheid is.

En op de vraag of ik woedend ben is het antwoord dus Ja
[.*]

Slachtofferschap is een keuze.
Over jezelf en je eigen vrijheid . Die je als minderjarige niet had en je door handelaren maar al te makkelijk blijkt te kunnen worden ontnomen. Met mijn dank aan Prof. Wim Wolters [.*] van wie naast een aantal andere mensen, ik en op meerdere momenten dat dat hard nodig was voor mijzelf en anderen gelukkig een hoop heb mogen leren, dat nog steeds doe omdat ik van zijn aanbod gebruik mocht maken: psycho-porno handelaren.

* gebrek aan sneeuwballen

Geen opmerkingen: