donderdag, november 04, 2010

De schoonheid van de waanzin Léonard en de Sagrada Familia



Het kostte Leonard 5 bladzijden.

100.000 jaar geleden had Sufferd ruzie met zijn vrouw Sufferd. Zij vond hem een schatje, nu had ie ook inderdaad verdacht leuke ogen en een borstpartij die laat kwijlen en dat kwam goed uit ook want dat vond hij ook van haar borsten, dus deden ze het meest voor de hand liggende wat 2 mensen dan vervolgens doen met hun wederzijdse keuze over wil jij op mijn roze wolkje zitten. Ik meen dat zij het was die op gegeven moment besloot dat het tijd werd dat hij een hard werkende vrijetijds tuinkabouter moest worden, want een shoarmatent is natuurlijk aardig, maar als de hele buurt, familie incluis, houdt van grasveldjes, hortensia's en afrikaantjes heb je nu eenmaal meer aan een tuinkabouter dan aan een zich buiten die ogen van de hele buurt voor een flatje in Gizeh zonder grasveldje waar een abonnement voor het zwembad op Zamalik juist garant moet staan voor de afwezigheid van afrikaantjes en bekommerende ogen van de hele buurt, familie incluis, kapot werkende vent.
Een lang verhaal werd een kort verhaal toen de roze wolk zorgde voor die bekommernis over waar al die noodzakelijke luchtbedjes dan neergelegd zouden moeten worden waarbij er hoe langer hoe meer goden nodig werden om alles op te pompen, terwijl het door de KLM gedemonstreerd gebrek aan Zeus aantoonde dat ook zijn plaatsvervangende H H heren en dames weliswaar over veel pluche en een dermate overschot aan bijbehorende divans en tapijten beschikten dat oplossingen voor luchtbedden ver beneden niveau en grasveldjes slechts interessant in geval van trapveldjes zijn. Zoals divans en tapijten nu eenmaal veel onderhoud vereisen, behoeft pluche de hiermee overeenkomstige rapporten, waarmee kansen op kort verhaal verkeken zijn.

Hét moment om op weg naar Zeus de derde paus te zoeken opdat grasveldjes weer grasveldjes, luchtbedden weer luchtbedden en mestkevers weer mestkevers kunnen worden.

Geen opmerkingen: