vrijdag, juli 03, 2015

Pako's bank Ex-archbishop settles case against RTÉ over Mission to Prey: RTÉ incorrectly said Burke declined to be interviewed.A settlement has been reached in the action by a former Catholic Archbishop who alleged he was wrongly depicted as a paedophile in the RTÉ Prime Time Investigates: Mission to Prey programme.
On the eighth day of the case brought by Richard Burke alleging he was defamed in the May 23rd 2011 programme, the jury was told the case had settled.
Kijk, en da's nou nog 's een bericht om er gierend de pest in te krijgen ! 

Want het staartje van de prijs van de aardappel in die Amsterdamse grachten weerhoud mij  ervan effe snel uit te kunnen rekenen hoeveel kinderen er gister geboren werden in Benin, maar daar heb je vogels als Jan voor die kan kennelijk leuk vinden om tussen een vloek en zucht door dat soort puzzeltjes op te lossen. En daar dan ook onderwijl nog in mee te nemen ook hoe groot de kans is dat van die kotertjes er eentje is  die wil weten wat  farao betekent  - hebben ze ananassen in Benin? - waarmee de rest dus een fluitje van een cent is.

 Want dan zal er ook wel weer eentje zijn die die uitkomst vervolgens op dat bureau van George Pell terecht laat komen, die - als hij ook maar een halve knip voor zijn neus waard is vervolgens natuurlijk moeilijk anders kan dan een storting doen in dat  Mary Raftery Journalism Fund doen zodat  er zeker weten tegen de tijd dat dat volgens kansberekening   gister geboren koter  vervolgens ook  nog  's wil weten  wie toch die RK  bisshop  Richard Burke Em.  in hemelsnaam was   het zaakje naar behoren uit kan gaan zoeken . bron

Allemaal niks aan het handje dus. 

Behalve dat tegen de tijd dat dát boek eindelijk verschijnt ik -  noch Jan's statische punthoofd noch  enige Amsterdamse grachten voor nodig -   zeker weten  hartstikke dood ben, dus daarover nooit in een deuk van het lachen zal kunnen gaan. 


bron

    

Geen opmerkingen: