maandag, mei 05, 2014

De rechtvaardige rechters laat ze niet schieten

Wanneer verontschuldigingen van het gerecht voor de ramkraak op de
Adriaenssens-dossiers? Wanneer duidelijkheid over de 445 verdwenen pv’s

Ter info: Volgende de zitting van het KIB mbt de verdwenen PV’s op 6 mei 2014 aan het Poelaertplein te Brussel, ondermeer over 9 pv’s waarvan het KIB nog de verdwijning vastgesteld heeft, bijkomend aan de 445 andere verdwenen pv’s.


Zijn verontschuldigingen van de politiek en samenleving wel geloofwaardig als er nog altijd meer dan 445+9 pv’s met slachtoffergegevens niet teruggevonden zijn en het onderzoek nog aan de gang is? En hoe kan een samenleving en hun politieke wordvoerders, Jan Peumans en Van Deurzen geloofwaardig zijn als het gerecht zich niet verontschuldigt bij de 475 slachtoffers wiens dossiers “doelbewust onregelmatig” werden in beslag genomen bij Peter Adriaenssens en daardoor vernietigd?

“Je hebt altijd mensen die zich niet kunnen neerleggen bij het goede dat hen gedaan is na het slechte dat is gebeurd” “Zijn ze (is hem) weer daar”, “Is het dan nooit genoeg geweest”? Zo zal de ene en andere wel reageren, tant pis of tant mieux.

De gerechtelijke ramkraak van de eeuw

Peter Adriaenssens is dus Commandeur geworden in de Leopoldsorde, het is een hart onder de riem van de 475 slachtoffers van sexueel misbruik in de kerk die Peter Adriaenssens en z’n equipe in vertrouwen namen nadat ook de neef van Van Gheluwe zich tot hem gericht had. Na 6 weken was het voor hem en de slachtoffers op 24/06/2010 bekeken.

Geen opmerkingen: