dinsdag, januari 01, 2013

Jan Hagel

BAMAKO / ABUJA (RKnieuws.net) - Zowel de president van Mali als zijn Nigeriaanse collega hebben aangekondigd dat zij het religieus extremisme en het geweld in hun land gaan bestrijden.
Dat heeft het katholieke persagentschap Apic vandaag gemeld.


Er zijn van die berichten, daar kan geen Rennie tegenop!

Nog maar zo eentje dus:

Sorry
 
Sorry voor dit bericht, sorry om je zo vroeg in het nieuwe jaar lastig te vallen, sorry dat dit bericht alweer te lang uitvalt, sorry om het opnieuw te hebben over vreemdelingen, vreemde afkomst en
allochtonen, sorry dat in het armoede boek van de UIA niet meer over allochtonen gesproken wordt, sorry dat het misschien alleen maar allochtonen zijn die zich in armoede bevinden, en dat alle anderen misschien autochtoon zijn, sorry vooral om bekend te maken met hoeveel 'jullie' zijn, en dan nog met hoeveel per nationaliteit. Alsof dat nog niet genoeg was, sorry om mee te delen met hoeveel jullie toegenomen zijn sinds 1946 en elk jaar na 1999, en dat voor elke van de 187 nationaliteiten. Sorry ook voor de Italianen en Denen die de laatste tien jaar afgenomen zijn, sorry dat er redenen waren om uit België weg te gaan of er niet meer terug te keren. Ook sorry voor de 696.575 die sinds 1999 bijgekomen zijn in België, en jullie waren in 1999 al met 1.078.090 die na WO 2 toegekomen zijn,  sorry dat dit een vergissing genoemd wordt of een fout die niet meer ongedaan kan gemaakt, sorry ook voor wie dit ongedaan wil maken maar daar spijtig genoeg/juist tegoei niet in zal slagen, sorry dus, driemaal sorry ook voor de echte sorry man, Fikry el Azzouzi in DM van 03/12/2012, sorry Fikry dat ik deze link leg naar je opinie, sorry dat ik dit zomaar doe zonder het je te vragen. Sorry ten slotte voor het nieuwe jaar, het is niet tegen te houden, en het voorbije jaar niet meer terug te roepen, sorry voor alle BuG's die er allicht nog zullen komen, sorry voor de opinies en beoordelingen die meer en meer aan belang winnen, sorry voor wie zich gekwetst voelt, sorry voor wie beroep doet op de cijfers van npdata zonder dat ze gelegitimeerd worden door gevestigde machten en universitaire centra, sorry voor de ergernis die de BuG's  oproepen, sorry dat de BuG's meestal geen echte bugs zijn, sorry voor het gewisse, maar ze zijn misschien toch altijd beter dan het ongewisse en daarvoor geen sorry en ook geen sorry voor de beste wensen voor een beter jaar en een opener blik om naar de werkelijkheden te kijken, alhoewel, voor wie geen boodschap heeft aan deze wensen, sorry.

Zo, dan  zit mijn maag tenminste weer zoals die geacht wordt te zitten en niet meer gedraaid en kan er nog een Nieuwjaarswens genoteerd worden. 
Kan als de wiedeweerga die bejaardenpartij zorgen voor het verbod van uitzendingen van de EO ná het 8-uur journaal?  
Da's absoluut onverantwoord
Bejaarden hebben nl. zo af en toe de neiging om tijdens het journaal uitgezonden op een tv half in slaap te vallen. Over het algemeen vrij onschuldig, want je even later ontdek je dat je niet echt wat hebt gemist. Maar wakker worden in een nachtmerrie ..... mét nationale poll


 



"You were not able to protect your own children"

Nederland blijkt inmiddels ook een nationale sorry dag te hebben gekregen.

En ja hoor, Het Nationaal Excuus over en van de Kinderbscherming aangeboden aan de Klabbers scoort nationaal op nummer 2. Wat zal er gesnuffeld zijn in die Nederlandse huiskamers boven de Maria biskwietjes.
Wir haben es nicht gewusst
Je zou je er haast van op de thee gaan bij Simonis
Met een pakkie Jan Hagel, verkrijgbaar bij  elke benzine pomp

Geen opmerkingen: