zaterdag, mei 04, 2019

nee knikkers


"Je voert gewoon experimenten uit van anderen die jaren zijn voorbereid." Maar Kuipers droomt stiekem van kleine eigen experimenten. "Ik ben benieuwd naar bepaalde hoofdbewegingen in de ruimte."
bron: Het Parool 23 april 1991: André Kuipers droomt van ruimtereis




3 opmerkingen:

Unknown zei

Waarom klachten pas na veertig jaar wachten. Na een klacht volgen honderden klachten zoals bij kuddegeesten gebruikelijk. Hoeveel kinderen door geestelijken vermoord? Strelen is nog erger dan moord. Heel een leven vergald na streling, nog erger als Auschwitz? Gewoon hysterisch.

crispina zei

U zit kennelijk op een verkeerd adres?

https://www.youtube.com/watch?v=uahnqyLLLPw

Bovenaan dit weblog kunt U een Personal Bill of Rights vinden, daarom: wellicht heeft U hier iets aan?

- https://www.parool.nl/columns-opinie/ooit-kweekt-iedereen-thuis-zijn-eigen-vlees~bce35382/

- https://www.sron.nl/

- https://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-justitie-en-veiligheid/contact

- http://www.vaticanstate.va/content/vaticanstate/en/servizi/ufficio-filatelico-e-numismatico/contatti---ufn.html

- https://www.volkskrant.nl/kijkverder/t/2019/de-meest-gestelde-vragen-over-de-europese-verkiezingen/waarover-gaan-we-stemmen/

crispina zei

Naast bovenstaande mijn persoonlijke dank!

Wees ervan overtuigd dat er - zonder enige aarzeling!- op dit hele weblog van al die jaren van het bestaan van dit blog naar geen enkele overlevingstocht-na-slachtoffer-ervaring meer gerefereerd wordt als de getuigenis die ik heb mogen krijgen en zo essentieel voor mij persoonlijk is [geweest] in datgene waarvoor ik dit weblog startte en - hoe vaak me dat mijn neus dan ook buitengewoon hartgrondig uitkwam ook - ben door gegaan ook!

Ik heb aan heel veel mensen [heel] veel te danken, regelmatig ook zonder dat ze dat wisten, of zich bewust zijn geweest wat zij mij gaven en - de goden zij gedankt en geprezen - geven. Ik acht mij daar stinkend rijk in! Ik dank mijn Leven aan hen. Maar ook aan mijn besluit dat ik nam met dit weblog te starten. En de talloze driehoeksverhoudingen die - met mijn besluit: het is wel genoeg geweest! - mede daardoor tot stand kwamen.

Jaren geleden stond er op een van die sites mbt. slachtoffers/lotgenoten van kerkelijk seksueel misbruik een verschrikkelijke zin van een deelnemer die schreef (geen letterlijk citaat) dat het op die persoon gepleegde geweld, het RK seksueel internaatskinder-misbruik die persoon wie hij eigenlijk is of zou kunnen zijn geweest.

Ik kon en kan slechts hopen dat die persoon inmiddels - we zijn in Nederland welhaast zo'n negen jaar verder - andere antwoorden heeft gevonden.

Ik ben in ieder geval stinkend blij met mijn stinkende rijkdom.

En ja zeker, daar zijn uitgerekend deze beide logs waarop U reageert onontbeerlijk onderdeel van.

Ik wens U dezelfde kennis