zaterdag, juni 04, 2016

"En dan gaan wij op de deur bonken en dan bonken zij weer terug", het cadeautje van de genderdysforische kinderen*

Je zou ze toch ter plekke jatten.
Maar ja dat mag dan weer niet van Mevrouw Detmeijer, want da's dan weer kinderhandel.....
Misschien moeten we het dan toch maar houden op die Poolse getuige in Neurenberg

Want die hebben we inmiddels óók achterhaald, de generaal kan best een baarmoeder hebben.

Nou die van de jesuiten nog.Maar wat zal Eijk er de pest in hebben wanneer George Pell vervangen wordt door Rhianne uit Dronten.

*

Hoewel dat nog wel effe zal duren .., moeten eerst die archivarissen door krijgen dat ze de verkeerde archieven door zitten te ploegen; waar zou het antwoord te vinden zijn op (het Recht op) gebruik van de wc's op de Mariaschool aan die Elandsstraat in de tijd van Mariska? Er moet er op de bouwtekeningen tenminste eentje terug te vinden zijn beneden, rechts om de hoek aan de ingang aan de speelplaats, want da's in ieder geval waar - tot mijn stomme verbazing - Mariska  naar de wc ging.
Toen.
later schijnt ze dat bij de broeders te hebben gedaan.

Al die verwarring: ze mogen er wél zijn maar ze mogen het niet doen.

Wedden dat ze de uitspraken daarover tijdens Vat.II in de doofpot - nemen we het pastoraal van Noordwijkerhout daarbij maar even mee- hebben gestopt?

Dáár zal Boromeus niet op hebben gezeten
D'r mot nog heel wat duinwater door de Amsterdamse grachten voor we daar achter zijn !
klik

En zitten we onderwijl wel mooi opgescheept met advocaten die ook denken dat ze weten waar het over gaat....De Europese Commissie vaart dit jaar mee. 
Hoe de EC-boot eruit zal gaan zien is nog niet bekend. Wel is bekend dat de deelname eenmalig zal zijn. De Europese Commissie wil met haar deelname Europese burgers bewust te maken van de discriminatie van homo's, lesbiennes en transgenders in Europa en de acceptatie van deze groepen bevorderen. 
Ook de zogenoemde Overzeese Landen en Gebieden van Europa, verenigd in de OCTA (onder voorzitterschap van Aruba) varen met een eigen boot mee. Hierdoor worden vanuit Amsterdam wereldwijd 22 eilanden bereikt in de Caraïben, Indische Oceaan en de Pacific.
 ....
Het Parool


Geen opmerkingen: