zondag, maart 23, 2014

Hoofdredacteur rorate, nu kennelijk zónder (onafhankelijk) redactie statuut

                         Mooie zin natuurlijk
en als PR lokkertje ook heel zinvol zo onder de ANBI collecte-bak

Conclussie:
het stinkt er nog steeds! En ze hebben kennelijk een hoofdredacteur gevonden die er niet vies van is zonder voorbehoud  tov. een bestuur dat zich gedurende meer dan 10 jaar ruim heeft laten zien als zijnde volstrekt in strijd met andere fraaie blabla  als

Het forum is bedoeld als een plek waar op respectvolle en open wijze menin­gen kun­nen wor­den uit­gewis­seld, m.b.t. het Rooms-Katholieke geloof en de Rooms-Katholieke Kerk, alge­meen chris­telijke en alge­meen religieuze inter­esse velden. (forum­regel 1)
Mod­er­a­toren
Erik Goris
e.a. hiertoe  ingeschakeld te worden.

 
van de naam RKK bedienend clubjeVlaamse/Ned  marginalen welke dankzij de  in overdaad gedemonstreerde stompzinnigheid gepaard gaande met manipulatie, dreiging, haat(zaaierij) en geweld  gezien kan worden als beledigend tov de RKK of welke  vorm van Christendom  dan ook.


Een zich van de naam RKK bedienend clubje Ned/Vlaams marginalen met kennelijk te weinig volgers op hun twitter account nu met een nieuwe hoofdredacteur.

U bent gewaarschuwd!

Mocht je zelf over je (onder)buik wensen te beschikken 
Hier past de vaart der volkeren nog op een bierviltje
zodat ook een leek  een idee kan  krijgen waar eventueel een  A-4 tje zou kunnen liggen the media embody many virtues, but also many sins. With regard to the latter, the three most significant are those which “take the road of lies: … disinformation, slander and defamation. 

Groetjes uit Rome

Geen opmerkingen: